Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Амінокислотний склад сирників на основі МБК
    (2017) Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Людмила Григорівна
    У роботі представлено амінокислотний склад сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною. The paper presents the amino acid composition of cheesecakes on the basis of a milk-protein concentrate with cranberry.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія сирників на основі молочно-білкових концентратів
    (2017) Дейниченко, Людмила Григорівна
    У роботі представлено загальний хімічний сирників на основі молочно-білкового концентрату з журавлиною, вказано їх амінокислотний склад та його збалансованість. The paper presents a general chemical composition of cheesecakes based on a milk-protein concentrate with cranberry, their amino acid composition and its balance are indicated.
  • Ескіз
    Документ
    Нутрієнтний склад чизкейків з використанням рослинної сировини
    (2014) Пересічна, Світлана Михайлівна; Розумна, Н. В.
    У харчуванні населення досить популярну групу складає десертна продукція. Сучасні десертні страви поєднують в собі як новітні так і традиційні тенденції кулінарії. The diet of the population group is quite popular dessert products. Modern dessert dishes combine both modern and traditional trends cooking.