Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження реологічних властивостей безглютенового дріжджового тіста(2019) Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор ФедоровичДосліджено вплив ферментативної модифікації крохмалю борошна, лецитину і яєчного білка на реологічні властивості рисового тіста. The influence of enzymatic modification of starch flour, lecithin and egg protein on the rheological properties of rice dough has been investigated.Документ Моделювання зміни ефективної в’язкості сумішей морозива за різних температур(2015) Бреус, Наталія Миколаївна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаЕфективна в'язкість сумішей морозива є надзвичайно важливою характеристикою, оскільки визначає спроможність в’язких систем до насичення повітрям під час механічного збивання та їх здатність після формування порцій продукту у статичному стані до самочинного відновленяня структури перед загартуванням. Подібна здатність, яку називають тиксотропністю, практично не вивчена для вказаних систем з різними стабілізаційними компонентами та в широкому температурному діапазоні, який би охоплював умови приготування сумішей, їх охолодженя та визрівання. he effective viscosity of ice cream mix is crucial characteristic it defines the ability of viscous saturated air during mechanical churning and their ability after forming portions of product in a static state to arbitrarily vidnovlenyanya structure before hardening. This ability, called tyksotropnistyu almost not studied for these systems with different components of stabilization and wide temperature range, which would cover the conditions of preparation of mixtures, Chilled and their maturation.Документ Исследование влияния механической обработки на реологические показатели теста во время замеса(2013) Кравченко, Александр Иванович; Теличкун, Юлия Станиславовна; Теличкун, Владимир ИвановичИсследование процесса обработки тестовых заготовок в динамических условиях проводили на экспериментальной установке, которая позволяет провести широкий спектр как кинетических, так и динамических характеристик.На основе проведенных исследований процесса замешивания теста нами предложена конструкция тестомесильной машины, которая имеет оптимальную конфигурацию месильного органа и частоту вращения, какая обеспечивает интенсивный замес. Investigation of processing dough in dynamic conditions were carried out on an experimental setup that allows a wide range of both kinetic and dynamic characteristics. On the basis of the research process, we proposed a dough kneading machine design, which has an optimum configuration mixing arm and speed, which provides intensive mixingДокумент Математическая модель течения дрожжевого теста в рабочей камере экструдера(2011) Теличкун, Юлия Станиславовна; Теличкун, Владимир Иванович; Кравченко, Александр ИвановичВ данной статье представлена информация по использованию методов математического моделирования для детального исследования процессов, происходящих в камере бродильно-формующего агрегата. Представлено рекомендации для оптимизации конструкции, подбора формы рабочей камеры при проектировании бродильно-формующего агрегата. This article provides information on the use of mathematical modeling for the detailed investigation of the processes occurring in the cell fermentation-molding machine. Presented tangible recommendations to optimize the design, selection of forms in the design of the chamber fermentation-molding machine.