Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання ступені поршневого компресора засобами MathCad
    (2020) Сєдих, Ольга Леонідівна; Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Павло Олександрович
    Розглядається моделювання роботи поршневого компресора (розширення, всмоктування, стиснення, виштовхування)) в математичному пакеті MathCAD
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання гідрогазодинамічних процесів в системі соплових пристроїв для пакувальної машини
    (2018) Чепур, Максим Сергійович; Гнатів, Тарас Тарасович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Деренівська, Анастасія Василівна
    Підготовка або пакувального матеріалу в технологічних операціях пакування потребує утворення заданих меж контактної поверхні для оброблення, в тому числі і сопловими пристроями. Було розроблено алгоритм діагностики пневмосистем для визначення правильної компоновки обладнання. Досліджено умови керування розділом тиску при ежектуванні в системі соплових пристроїв на поверхневий шар різних видів пакувальних матеріалів. Preparation of consumer packaging or packaging material in technological packaging operations require the creation of specified boundaries of the contact surface for processing, including nozzle devices. An algorithm for diagnosing pneumatic systems was developed to determine the correct layout of equipment. The conditions for controlling the pressure section under the ejection in the system of nozzle devices on the surface layer of various types of packaging materials are investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Моделювання процесу ежекції в ежекційному апараті
    (2014) Хитрий, Ярослав Сергійович; Пономаренко, Віталій Васильович
    Ежекційні апарати міцно завоювали вагоме місце у харчовій промисловості як досить ефективні змішувачі, інтенсивні масообмінні апарати, пиловловлювачі. Не зважаючи на переваги перед іншим обладнанням вони все таки мають деякі недоліки, а саме в камері змішування проходить стабілізація потоків, що, як відомо, знижує ефективність масообмінних процесів, що протікають при цьому. Ejecting apparatus firmly gained an important place in the food industry as a very effective mixing, intense mass exchange machines, dust collectors. Despite of advantages over other equipment they still have some drawbacks, namely in the mixing chamber is stabilized flows are known to reduce the effectiveness of mass-transfer processes occurring at the same time.