Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Використання біологічно активованого зерна у виробництві хліба
    (2016) Кужиль, Наталія Олегівна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
    Пророщування зерна є одним з методів біологічної активації. Новим напрямом, який розвивається за кордоном та в Україні, є використання пророщеного зерна у харчовій індустрії і, зокрема, у виробництві хлібобулочних виробів. Sprouting grains is one method of biological activation. New direction that developed abroad and in Ukraine, is the use of sprouted grains in the food industry, particularly in the production of bakery products.
  • Ескіз
    Документ
    Формування та оцінювання якості збагаченого глазурованого сирка
    (2016) Ткаченко, Вікторія Вячеславівна; Попова, Наталія Вікторівна
    Задля підвищення харчової та біологічної цінності глазурованих сирків до їх складу додають різноманітні наповнювачі та природні добавки. Тому метою дослідження стало створення глазурованого сирка з лимонно- імбирним та обліпиховим джемом. To increase food and biological value of glazed cheese curds in their composition are added various fillers and natural supplements. The purpose of the study was the creation of candied curds lymonno- ginger and buckthorn jam.
  • Ескіз
    Документ
    Пророщене насіння соняшнику як джерело сполук антиоксидантної дії
    (2016) Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
    Насіння соняшнику широко використовується у харчовій промисловості як в Україні, так і у світі. Однак, з даного виду сировини майже не отримують такий цінний продукт, як пророщене насіння, хоча він має надзвичайний потенціал. Sunflower seeds are widely used in the food industry both in Ukraine and in the world. However, this type of material hardly get such a valuable product as germinated seeds, although it has enormous potential.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури фруктово-горіхових батончиків оздоровчого призначення
    (2016) Андрейченко, Наталія Олегівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Стратегія розвитку харчової промисловості України спрямована на забезпечення населення якісними харчовими продуктами в обсягах та асортименті, необхідних для формування правильного, всебічно збалансованого раціону харчування на рівні фізіологічно рекомендованих норм споживання. The development strategy of Ukraine's food industry focused on providing the population with quality food in the volume and range necessary to form proper, fully balanced diet at physiologically recommended consumption rates.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення збагаченої начинки для глазурованих сирків низької жирності
    (2016) Ткаченко, Вікторія Вячеславівна; Попова, Наталія Вікторівна
    На сьогодні доведено, що харчова недостатність різко знижує здатність захисних систем організму адекватно реагувати на несприятливі чинники довкілля, підвищує ризик розвитку багатьох хвороб, у першу чергу - аліментарно залежних. Today proved that food deficiency greatly reduces the protective ability of the body to adequately respond to adverse environmental factors increase the risk of many diseases, in the first place - alimentary dependent.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури смузі на основі йогурту та оцінка його якості
    (2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Веремчук, Софія Олександрівна
    Функціональні напої сьогодні – це не просто засіб втамувати спрагу, це також можливість надати організму додаткових сил, покращити його адаптаційні можливості та забезпечити профілактику різноманітних захворювань. Functional drinks today - is not just a means to quench your thirst, it is also able to provide additional body strength, improve its adaptive capacity and ensure prevention of various diseases.