Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Документ Наукове обґрунтування доцільності використання насіння овочевих культур для виробництва м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців(2016) Мошенська, Лілія Володимирівна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаНа сьогодні у харчовій галузі відзначається тенденція щодо створення нової харчової продукції, основою якої є системний підхід та врахування багатьох чинників: медико-біологічних, технологічних, соціальних, економічних. Today, the food industry there is a tendency to create new food products, which is the basis of a systematic approach and consideration of many factors: biomedical, technological, social and economic.Документ Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для харчування військовослужбовців(2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Мошенська, Лілія ВолодимирівнаГоловною умовою підтримання здоров'я, працездатності та активного довголіття людини є повноцінне і регулярне постачання організму всіма необхідними харчовими речовинами. The main condition for the health, efficiency and active longevity is complete and regular supply of all necessary nutrients.