Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Розвиток генетично модифікованих організмів у світі та Україні(2017) Богомол, Анна Віталіївна; Педченко, Світлана Володимирівна; Кузьмін, Олег ВолодимировичВ роботі представлено розвиток генетично модифікованих організмів у світі та Україні. The paper presents the development of genetically modified organisms in the world and in Ukraine.Документ Генномодифіковані організми(2014) Тіт, О.; Нещадим, Лариса ПетрівнаГМО є дуже цікавим об'єктом вивчення, бо це напряму стосується здоров'я людини, або, навіть, її подальшого існування на землі як виду. GMO is a very interesting subject to study, because it is related to human health, or even its continued existence on earth as a species.Документ Використання генномодифікованих мікроорганізмів для трансформації технічного гліцерину у 1,3-пропандіол(2014) Пащенко, Катерина Валентинівна; Волошина, Олена СеменівнаФерментація рекомбінантного штаму Е.coli К-12 ER2925 збільшила вихід 1,3-пропандіолу з технічного гліцерину. Використання даного штаму для конверсії гліцерину зменшує тривалість ферментації та сприяє досягненню високої селективності процесу синтезу 1,3-пропандіолу. Fermentation of recombinant E. coli strain K-12 ER2925 increased output 1.3-propanediol from glycerol technical. The use of this strain for the conversion of glycerol reduces fermentation and contributes to the high selectivity of the synthesis of 1,3-propanediol.Документ Проблема біобезпеки трансгенних рослин(2013) Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Дика, Оксана П.Охарактеризовані основні етапи створення трансгенних рослин. Проаналізовані перспективи використання генетично модифікованих організмів у сільському господарстві. Наведені можливі небезпечні чинники застосування трансгенів. Наголошено на необхідності маркування такої продукції. The basic stages of creation of transgenic plants. Analyzed the prospects for the use of genetically modified organisms in agriculture. These potential hazards use of transgenes. The necessity of labeling of such products.