Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Удосконалення технології печінкового паштету оздоровчого призначення(2013) Примачик, Євгенія Анатоліївна; Федоренко (Миколів), Тетяна ІванівнаРозроблений продукт характеризується не тільки високою біологічною ефективністю, а й біологічною цінністю. Рівень засвоюваності білка в ньому складає 99%. Розроблений нами комбінований харчовий продукт може бути рекомендований до добового раціону людини і зарахований в ряди оздоровчих харчових продуктів. The developed product is characterized not only by high biological efficiency, but also biological value. The level of digestibility of protein in it is 99%. We have developed a combined food product can be recommended to the daily human diet and enlisted in the ranks of health food products.Документ Визначення мікроелементного складу паштету печінкового, збагаченого волоським горіхом та чорносливом(2014) Безкоровайна, Вікторія Сергіївна; Максименко, Олена ВасилівнаВ роботі представлені результати аналізу, з яких видно, що збагачений паштет містить більшу кількість визначуваних мікроелементів, ніж звичайний. This paper presents the results of analysis which shows that enriched paste contains more definable trace elements than usual.Документ Використання рослинних добавок для збагачення печінкових паштетів(2014) Безкоровайна, Вікторія Сергіївна; Хижняк, Ольга ОлександрівнаРізноманітні паштетні вироби є першими продуктами на основі м'яса, з якими стикається в своєму житті більшість споживачів: уже в шестимісячному віці, згідно з приписами дієтологів, дитина має одержувати біологічно повноцінні білки, жири, залізо в легкій для засвоювання формі, тобто м'ясо у прийнятній для годування малюків формі дрібнодисперсних паст. Various pashtetni products are the first products based on meat faced in their lives, most consumers: as early as age six-month, according to the prescriptions of dietitians, the child should receive a biologically complete proteins, fats, iron in an easy to digestible form, ie, m 'meat in a suitable form for feeding babies fine paste.Документ Розроблення технології печінкового паштету оздоровчого призначення з овочевими наповнювачами(2014) Примачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаРозроблений спосіб виробництва печінкового паштету дозволяє отримати продукт з високою харчовою і біологічною цінністю, який має підвищений вміст харчових волокон та пребіотику інуліну. A method for producing liver pate provides a product with high nutritional and biological value, which has a high content of dietary fiber and prebiotic inulin.Документ Розроблення технології печінкового паштету, збагаченого харчовими волокнами гарбуза і топінамбура(2014) Примачик, Євгенія Анатоліївна; Стеценко, Наталія ОлександрівнаЗапропоновано спосіб виробництва печінкового паштету, збагаченого порошками гарбуза та топінамбура. Аналіз біохімічного складу нового паштету показав, що він має високу харчову і біологічну цінність, а завдяки пребіотичним властивостям інуліну може бути віднесений до категорії продуктів оздоровчого призначення. Предложен способ производства печеночного паштета, обогащенного порошками тыквы и топинамбура. It was proposed a method of manufacturing liver pate enriched powder pumpkin and Jerusalem artichoke. Analysis of the biochemical composition of the new paste showed that it has high nutritional and biological value, due to the properties of prebiotic inulin can be classified as products for health improvement.