Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив режиму солодорощення гречки на вміст рутину(2017) Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович; Коберніцька, Аліна ОлександрівнаВ даній роботі досліджено режими солодорощення гречки, а також визначено вміст рутини у отриманому солоді. Для замочування гречки використовували повітряно-водяний спосіб при температурі замочної води 16°С.Рутин у сухому гречаному солоду за допомогою екстракційно-фотометричного методу. In this work we studied the regeneration of buckwheat, and determined the content of routine in the obtained malt. To soak buckwheat was used air-water method at a temperature of suction water 16 ° C. Rutin in dry buckwheat malt using an extraction-photometric method.Документ Моделювання гідродинамічних потоків у вакуум-апаратах періодичної дії(2013) Прозор, Роман Сергійович; Бабко, Євген МиколайовичБазуючись на отриманих дослідних даних та визначених оптимальних режимах протікання процесу була розроблена конструкція пристрою з розподільчою камерою і розподільчим колектором. При цьому досягається більш рівномірний розподіл пари, що вдувається, між кип’ятильними трубками, а також більш рівномірна циркуляція утфеля в апараті. Based on the obtained experimental data and the optimal modes of process design was developed with break device camera and separating collector. This ensures a more even distribution of steam blown between kyp'yatylnymy tubes, as well as more uniform circulation of massecuite in the machine.