Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури фруктово-горіхових батончиків оздоровчого призначення
    (2016) Андрейченко, Наталія Олегівна; Стеценко, Наталія Олександрівна
    Стратегія розвитку харчової промисловості України спрямована на забезпечення населення якісними харчовими продуктами в обсягах та асортименті, необхідних для формування правильного, всебічно збалансованого раціону харчування на рівні фізіологічно рекомендованих норм споживання. The development strategy of Ukraine's food industry focused on providing the population with quality food in the volume and range necessary to form proper, fully balanced diet at physiologically recommended consumption rates.
  • Ескіз
    Документ
    Створення сучасної технології для підвищення активності кальцію із натуральної сировини
    (2012) Шевченко, Анатолій Маркович; Галенко, Олег Олександрович
    У природних умовах кальцій знаходиться в основному у вигляді карбонату кальцію (СаСОз), який майже не розчиняється у воді (14 мг/л). Засвоюваність його в організмі людини складає всього 1 %. In vivo calcium is mainly in the form of calcium carbonate (CaCO), which is almost insoluble in water (14 mg / l). Assimilation it in the body is just 1%.
  • Ескіз
    Документ
    Виробництво морозива з використанням натуральних харчосмакових наповнювачів
    (2014) Згурський, Андрій Володимирович; Згурська, Т. І.
    З метою отримання нових композиційних продуктів сучасні тенденції розвитку вітчизняної харчової промисловості передбачають раціональне використання всіх видів сировини. При цьому найактуальнішим направленням розвитку є розроблення технологій на основі використання виключно натуральної сировини. Перспективним у створенні таких продуктів є поєднання молочної і рослинної сировини. In order to obtain new composite product development tendencies domestic food industry providing sustainable use of all types raw materials. This is the most urgent referral of developing technologies through the use of natural raw materials. Promising to create such product is a combination of milk and herbal products.