Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Вплив пандемії на діяльність ресторанного бізнесу
    (2022) Михайлов, Богдан Володимирович; Румянцева, Ірина Богданівна
    У тезах доповіді висвітлені питання впровадження підприємствами харчової промисловості під час пандемії COVID-19 та її економічних наслідків інновацій, починаючи від меню з QR-кодом і запроваджуючи варіанти самовивозу та доставки до повних організаційних змін. The abstracts of the report highlight the implementation of innovations by food industry enterprises during the COVID-19 pandemic and its economic consequences, starting from menus with a QR code and introducing self-pickup and delivery options to complete organizational changes.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні зміни в готельно-ресторанному бізнесі в умовах пандемії
    (2021) Нікітіна, Тетяна Андріївна; Богуславський, Олександр Володимирович
    Сьогодні готельно-ресторанний бізнес повинен функціонувати у форс-мажорних обставинах, в умовах пандемії, з постійними обмеженнями діяльності через карантин, накладений державами. Така ситуація спостерігається у всьому світі. Інноваційним проривом, виходом із цієї непростої ситуації стало активне впровадження комп’ютеризації, Інтернет-технологій, Інтернет-сервісів, які допомагають існуванню ресторанного бізнесу сьогодні, та відкриває нові можливості для просування свого товару на ринок.Today, the hotel and restaurant business must operate in force majeure, in a pandemic, with constant restrictions on activities due to quarantine imposed by states. This situation is observed all over the world. An innovative breakthrough, a way out of this difficult situation was the active introduction of computerization, Internet technologies, Internet services, which help the existence of the restaurant business today, and opens up new opportunities for promoting your goods to the market.