Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Особливості розробки раціону харчування згідно функціональних потреб студентів
    (2016) Пархоменко, Людмила Іванівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Корецька, Ірина Львівна
    В роботі наведено аналіз формування харчового раціону студентів та представлено дослідження щодо складання рекомендацій при проведенні розрахунків раціону харчування молодіжної вікової групи.
  • Ескіз
    Документ
    Модернизация конструкции трехцилиндрического маслообразователя с целью его усовершенствования
    (2015) Беседа, Сергей Дмитриевич; Бабанов, Игорь Геннадиевич; Бабанова, Елена Игоревна
    Проведена модернизация цилиндрического маслообразователя для повышения производительности и интенсификации теплообмена. Модернизация заключалась в изменении материала из которого изготовлены скребки и проведение термообработки внутренней поверхности вытеснительного барабана. В результате данного изменения охлаждение продукта происходит в тонком слое. The modernization of the cylindrical Masloobrazovatel to increase productivity and intensification of heat exchange. Modernization was to change the material from which scrapers made of heat treatment and holding the inner surface of the drum displacement. As a result of this change, the cooling of the product takes place in a thin layer.
  • Ескіз
    Документ
    Енерговитрати при переміщенні вантажу
    (2014) Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Гуць, Віктор Степанович
    Одним з шляхів підвищення продуктивності праці і зменшення травматизму на підприємствах харчової промисловості, громадського харчування є механізація важкої фізичної праці.