Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Модернізація кутер-мішалки Р3-ФСЕ з метою покращення якості ковбасного фаршу(2014) Пащенко, Богдан Сергійович; Копиленко, Анатолій ВасильовичРозглянута у матеріалі розробка відноситься до харчових виробництв і може бути використана при отриманні м’ясного фаршу при виготовленні сосисок, сардельок, варених та напівкопчених ковбас. Її результат полягає в покращенні якості фаршу внаслідок вакуумування зони кутерування та перемішування.Документ Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gels(2014) Pasichnyi, Vasyl; Yastreba, Yulia; Bilotserkivets, M.Nowadays, improving of competitiveness of food products is connected with the improvement of consumer characteristics, by extending the range, by developing new technologies based on modern scientific and technological achievements.