Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Тенденції розвитку ресторанного господарства(2019) Дочинець, Інга ВікторівнаРозглянуто перспективи розвитку ресторанного господарства на сьогодні. Тhe prospects of restaurant industry development for today are consideredДокумент Інформаційні системи в закладх готельного та ресторанного господарств(2018) Ковешніков, Володимир Сергійович; Koveshnikov, VladimirРозкриті питання впровадження інформаційних систем в закладах готельного та ресторанного господарств. Раскрыты вопросы внедрения информационных систем в учреждениях гостиничного и ресторанного хазяйств. Issues of implementation of information systems in hotels and restaurants are disclosed.Документ Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму(2018) Башинська, І.; Мельник, Людмила ВікторівнаРозкриті питання організації та функціонування ресторанного господарства в готельних комплексах. The questions of organization and functioning of restaurant economy in hotel complexes are revealed.Документ Використання нетрадиційної сировини в закладах ресторанного господарства(2014) Єрмоленко, Марія Михайлівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаПроблемою сьогодення є недостатня забезпеченість населення білковими продуктами харчування. Білковий та амінокислотний дефіцит негативно відбивається на стані здоров'я, працездатності та тривалості життя людей. Одним з напрямів подолання білкового дефіциту є пошук нових рослинних джерел харчового білка та розроблення способів їх використання для збагачення харчових продуктів масового попиту. The problem today is the lack of population by protein food. Protein and amino acid deficiency negatively affects the health, disability and life expectancy. One of the areas of overcoming protein deficiency is finding new plant sources of dietary protein and develop ways to use them to enrich the food mass market.