Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесів зброджування пивного сусла із застосуванням різних штамів дріжджів(2018) Ковч, Аліна Володимирівна; Пшенична, Анастасія Олексіївна; Руденко, Олександр Юрійович; Роздобудько, Борис Валерійович; Хіврич, Борис ІвановичМетою роботи є дослідження впливу на якість пива таких технологічних властивостей пивних дріжджів, як здатність до флокуляції, швидкість накопичення біомаси, бродильна активність, ступінь зброджування сусла.Документ Раси дріжджів та ферментні препарати як регулятори швидкості освітлення ігристих сидрів(2018) Гулик, Настасія Павлівна; Білько, Марина ВолодимирівнаМетою роботи є дослідження рас дріжджів та ферментних препаратів на швидкость освітлення ігристих сидрів. The purpose of the work is to study the ration of yeast and enzyme preparations on the speed of illumination of sparkling cider.