root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна
1
search.filters.author.Назар, Мар’яна Ігорівна
1
search.filters.author.Сильчук, Тетяна Анатоліївна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8035-4957
1
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-9333-4234
Ключові слова
search.filters.subject.харчові волокна
1
search.filters.subject.acidifiers
1
search.filters.subject.bread
1
search.filters.subject.food fibers
1
search.filters.subject.quality
1
search.filters.subject.restaurants
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2023
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0001-8035-4957
×
Ключове слово: search.filters.subject.харчові волокна
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Використання харчових добавок у технології хлібних виробів як відповідь на виклики сьогодення
(
2023
)
Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна
;
Назар, Мар’яна Ігорівна
;
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Показати більше
Показано, що використання полікомпонентних підкислювачів у поєднанні з харчовими добавками харчових волокон гороху і картоплі забезпечує високий рівень якості продукції
Показати більше