root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Тези доповідей, матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Матеріали конференцій
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
1
search.filters.author.Бойчук, Тетяна Михайлівна
1
search.filters.author.Мартинюк, Валерія Андріївна
ORCID
search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-1487-5997
Ключові слова
search.filters.subject.харчові добавки
1
search.filters.subject.food additive
1
search.filters.subject.lecithin
1
search.filters.subject.кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
1
search.filters.subject.лецитин
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2024
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
ORCID: search.filters.orcid.https://orcid.org/0000-0002-1487-5997
×
Ключове слово: search.filters.subject.харчові добавки
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Лецитин, як харчова добавка із широким спектром застосування
(
2024
)
Мартинюк, Валерія Андріївна
;
Бойчук, Тетяна Михайлівна
Показати більше
Проаналізовано літературу та встановлено, що соняшниковий лецитин широко використовують у харчовій промисловості в якості емульгатора, стабілізатора.
Показати більше