Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Ресурсоощадний метод очистки води харчових підприємств на установках з фільтрувальними мембранними елементами(2016) Пащенко, Богдан Сергійович; Штефан, Євгеній ВасильовичРозглянуто метод ресурсозбереження при очистці води на сучасних підприємствах харчової промисловості, який базується на мембранних технологіях, що включають багатоступінчасті системи, а також їх доцільність та актуальність. Це дозволить виключити залежність вітчизняної харчової промисловості від закордонних постачальників продуктів, а це в свою чергу призведе до забезпечення національної безпеки країни в сегменті харчової галузі.Документ Основні проблеми впровадження Lean-виробництва на харчових підприємствах(2022) Анісімова, Варвара Володимирівна; Пащенко, Богдан СергійовичУ матеріалі розглянуто, що в контексті сучасного розвитку існує 4 області проблем, з якими стикаються харчові підприємства при впровадженні принципів Lean-виробництва. В основі ефективного впровадження вказаної методології на підприємстві лежить філософія, яка передбачає глибоку і усесторонню культурну трансформацію, зокрема у мислені персоналу. Доведення цілей до кожного робітника активізує людей до виконання роботи і спонукання до відповідальності, а також створення цінності виробництва.Документ Аспекти впровадження системи менеджменту безпечності при виробництві хліба житньо-пшеничного на харчових підприємствах(2022) Олефіренко, Анастасія Дмитрівна; Пащенко, Богдан СергійовичПоказано, що впровадження та функціонування системи менеджменту безпечності зокрема при виробництві хліба житньо-пшеничного є ефективною запорукою створення продовольчої безпеки населення країни особливо в умовах воєнного часу. Це створює сприятливі умов для подальшого розвитку та виходу із неминучої продовольчої та економічної кризи, що може загрожувати держави та населенню в сучасній геополітичній обстановці.Документ Інструмент SMED як ефективний засіб LEAN-трансформації та підвищення ефективності роботи харчового підприємства(2023) Пащенко, Богдан СергійовичАвторами розглянуто SMED - один із потужних інструментів концепції «LEAN мислення», показано, що для успішного його впровадження потрібні також інші інструменти, а поточний виробничий процес має бути задокументований, щоб врахувати всі елементи, що його стосуються Швидке переналагодження стало відповіддю на зростаючі масштаби та неповороткість виробничого процесу, що позитивно впливає на ефективність роботи харчового підприємства. Завдяки впровадженню SMED значно зменшуються тимчасові затримки між стадіями виробництва харчової продукції, а отже, знижується рівень ресурсних витрат. Даний інструмент також дозволяє здійснити пошук вузького місця під час змін у форматі роботи лінії, ремонт якої займає найбільший відрізок часу, або лінії, яка виходить з ладу найчастіше або лінії, тощо.