Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження автоматичних систем керування при роботі автоклавів, запорука безпечної експлуатації обладнання(2020) Лукіянік, Олександра Валентинівна; Сірик, Аліна ОлегівнаВ роботі проведено теоретичну оцінку ризику травмування працівників при обслуговуванні автоклавів з урахуванням виконання термічних операцій над твердими і рідкими суспензіями при робочому тиску вище атмосферного. The paper carries out a theoretical assessment of the risk of injury to workers when servicing autoclaves, taking into account the performance of thermal operations on solid and liquid suspensions at operating pressures above atmospheric.Документ Розробка логічної частини математичної моделі автоклава з протитиском(2014) Клименко, Олег Миколайович; Салтан, Яніна ОлександрівнаМоделювання періодичних процесів є актуальною задачею для їх автоматизації, метою якої є визначення поведінки об'єкту в різних ситуаціях, а також знаходження умов оптимального ведення процесу. Simulation of periodic processes is relevant to their task automation to verify the behavior of objects in different situations, as well as finding the optimum conditions of process.Документ Побудова системи логічного управління автоклавом без протитиску з використанням мови UML(2014) Гевела, Марина; Клименко, Олег МиколайовичВисока якість консервної продукції забезпечується чіткою і злагодженою роботою всіх ланок процесу переробки: починаючи з сортування, мийки, бланшування, фасування та закінчуючи упаковкою та стерилізацією. Стерилізація один з найбільш відповідальних етапів переробки сільськогосподарських продуктів, проводиться для того, щоб знищити всі види шкідливих мікробів та мікроорганізмів. High quality canned products provided clear and coordinated work of all parts of the recycling process, starting with sorting, washing, blanching, packaging and finishing packaging and sterilization. Sterilization of one of the most critical stages of the processing of agricultural products, carried out in order to destroy all kinds of harmful germs and microorganisms.