Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Можливість використання айви в технології самбуків
    (2016) Поліщук, Вадим; Павлюченко, Олена Станіславівна
    Представлені дослідження використання айви в технології самбуків. Presented research on the use of quince in sambuk technology.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація параметрів екстрагування фенольних сполук плодів айви
    (2014) Загоруй, Ніна; Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія Джанівна
    Експериментально встановлено параметри екстрагування фенольних сполук з плодів айви, що дозволяє оптимізувати параметри процесу. Екстракти айви мають значний вміст фенольних сполук і можуть використовуватись для створення дієтичних добавок, проте потребує більш детального дослідження їх хімічний склад і біологічна активність. Experimentally determined parameters extraction of phenolic compounds from the fruit of a quince, which allows to optimize the process parameters. Extracts of quince with a significant content of phenolic compounds and can be used to create dietary supplements, however, requires a more detailed study of their chemical composition and biological activity.