Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Масштабний перехід в апаратах з перемішувальним пристроєм для глибинного культивування
    (2018) Зварич, Ганна; Чорний, Валентин Миколайович; Царьова, Анастасія; Мисюра, Тарас Григорович; Зав'ялов, Володимир Леонідович
    В роботі об'єктом масштабування були ферментери з механічною системою перемішування для глибинного аеробного культивування гриба Blakeslea trispora на середовищі розчину бета-каротину мікробіологічного. Проведені узагальнення результатів масштабування та перевірка їх на адекватність здійснена з використанням методів математичного моделювання і математико-статистичного аналізу. In this work, the object of scaling were fermenters with a mechanical mixing system for deep aerobic cultivation of the Blakeslea trispora fungus on the medium of beta-carotene microbiological solution. Conducted summarizing the results of scaling and testing of the adequacy accomplished using methods of mathematical modeling and mathematical and statistical analysis.
  • Ескіз
    Документ
  • Ескіз
    Документ
    Ефективні комбіновані контактні пристрої масообмінних колон
    (2013) Мікульонок, Ігор Олегович; Тимонін, Олександр Миколайович; Копиленко, Анатолій Васильович; Зоткіна, Лариса Василівна
  • Ескіз
    Документ
    Лінія для виробництва лимонної кислоти
    (2000) Литвиненко, Анатолій Михайлович
    Співробітниками Українського державного університета харчових технологій разом із Скидельським цукрокомбінатом (республіка Білорусь) розроблено технологічну лінію для сушіння й упаковування лимонної кислоти, основним елементом якої є новий сушильно-охолодний апарат киплячого шару. Наводиться склад обладнання лінії її технічна характеристика. Описується принцип роботи та які переваги, з точки зору поліпшення технології на кінцевій стадії отримання готового продукту та умов праці, досягаються при впровадженні лінії у виробництво. By the employees of the Ukrainian state university of food technologies together with Skidel'skim sakharkombinatom (republic Byelorussia) is developed technological line for drying and packing of lemon acid the basic element of which is a new sushil'no-okhlozhdayuschiy vehicle of boiling layer. Composition of equipment of line is pointed its technical description. Principle of work and what advantages is described, from point of improvement of technology on the final stage of receipt of the prepared product and terms of labour, arrived at at applying of line in industry.