Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Викристання пасти аронії, як наповнювача для харчових продуктів нового покоління
    (2020) Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Романів, Володимир Ярославович
    У рoбoтi зaпрoпoнoвaно комплексне пeрeрoблення плодів аронії, що дозволяє отримати oднoчaснo дeкiлькa функціональних прoдуктiв – сік та пасту з вичавок, внесення якої дає змогу суттєво підвищити вміст у виробах харчових волокон, органічних кислот, вітамінів, фенольних сполук. Крім того, додавання рослинної пасти до фруктових наповнювачів для кондитерських та молочних виробів, соусів, повидла надає продукту вираженого присмаку й аромату, завдяки чому можливе використання пасти як натурального ароматизатора та барвника.
  • Ескіз
    Документ
    Отримання продуктів, багатих антоціанами, при комплексній переробці ожини
    (2018) Горохова, Я.; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    В результаті комплексного підходу можна одержати декілька продуктів – сік та порошок з вичавок. Такі продукти можна використовувати у різних галузях харчової промисловості для збагачення продуктів антоціанами. As a result of the integrated approach, you can get several products - juice and powder from squeezes. Such products can be used in various industries in the food industry to enrich the products of anthocyanins.
  • Ескіз
    Документ
    Процес вилучення цільових компонентів з виноградних вичавок
    (2017) Ярошенко, І.; Бабич, Ірина Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    З метою розробки ідеальної методики та апаратурного оснащення для процесу екстрагування виноградних вичавок було досліджено влив різноманітних фізичних факторів на внутрішній та зовнішній масообмін та механізм вилучення водорозчинних сухих речовин. In order to develop an ideal technique and equipment for the extraction of grape excrements, an influx of various physical factors on the internal and external mass transfer and the mechanism of extracting water-soluble dry substances was investigated.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення способу одержання сухої каротиновмісної добавки
    (2016) Михалюк, Яна В'ячеславівна; Білоцерківська, Наталія; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
    Запропонована технологія переробки моркви з отриманням сухого продукту, який відрізняється високим вмістом каротину та низьким вмістом цукрів. Одержана харчова добавка може бути використана при виробництві широкого асортименту продуктів, в тому числі і для людей, хворих на цукровий діабет. The technology of processing carrots obtaining dry product that is rich in carotene and low sugars. The resulting food additive can be used in the production a wide range of products, including for people with diabetes diabetes.