Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Організація івент-заходів в готельно-ресторанному господарстві(2023) Назарчук, Анна Олегівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаВ роботі проаналізовано основні етапи організації івент-заходів, охарактеризовано значення персоналу в успішності їх функціонування. The paper analyzes the main stages of organizing events, characterizes the importance of personnel in the success of their functioning.Документ Економічна доцільність використання інформаційної системи контролю бару в готельно-ресторанному господарстві(2021) Кошшої, Олександр Степанович; Нікітіна, Тетяна АндріївнаУ сучасних умовах жорсткої конкуренції готелі змушені знаходити нові шляхи підвищення привабливості та доступності власних послуг. Інновації є рушійною силою для подальшого розвитку готельного бізнесу, не тільки дозволяючи компанії зайняти лідируючі позиції у своїх сегментах ринку, а й відповідати світовим стандартам готельних послуг. Тому актуальним є впровадження у діяльність готелю все нових інноваційних пропозицій.In modern conditions of fierce competition, hotels are forced to find new ways to increase the attractiveness and availability of their services. Innovation is the driving force for the further development of the hotel business, not only allowing the company to take a leading position in its market segments, but also to meet global standards of hotel services. Therefore, it is relevant to introduce into the hotel's activities all the new innovative proposals.Документ Цифрова система безпеки відеоспостереження TRASSIR в закладах готельно-ресторанного господарства(2014) Скарга, Н. В.; Ковешников, Володимир СергійовичЦифрова система безпеки відеоспостереження TRASSIR на базі ІР-відеосерверів Lanser і Lanser-4Real. Це варіант, який не потребує багато часу і коштів для монтажу. В цьому випадку немає необхідності тягнути численні кабелі для передачі відео: IP відеосервери встановлюються в безпосередній близькості з камерами, один пристрій Цифра відеосигнал до 4 камер зі швидкістю 25 кадрів в секунду у випадку з Lanser-4Real або до 6 камер зі швидкістю 2 кадри в секунду у випадку з Lanser і потім по «витій парі» передається на ПК. У свою чергу, кілька пристроїв Lanser можуть бути об'єднані в один мережевий комутатор. Таким чином, по одному кабелю типу «вита пара» може передаватися сигнал з десятків камер. Крім того, оскільки відеосигнал передається в цифровому форматі, він не схильний до впливу електромагнітних полів і зберігає та ж якість, що і до оцифровки. Digital CCTV security system based on IP TRASSIR video servers and Lanser Lanser-4Real. This option does not require a lot of time and funds for installation. In this case there is no need to pull multiple cables to transmit video: IP video servers installed in the vicinity of cameras, one device digital video signals up to 4 cameras at 25 frames persecond in case of Lanser-4Real or 6 cameras at 2 frames per second in the case of Lanser and then on "twisted pair" is transmitted to the PC. In turn, several Lanser devices can be combined into a single network switch. Therefore, one cable of the "twisted pair" signal can be transmitted from dozens of cameras. Also, since video is transmitted in digital format, it is not subject to exposure to electromagnetic fields and stores the same quality as before digitizing.Документ Сучасні концепції по організації охорони праці у готельно-ресторанному комплексі(2014) Сидорченко, Олена Іванівна; Захарченко, Тетяна МиколаївнаГотельно-ресторанне господарство є однією з основних складових туристської індустрії. Матеріальна база, що призначена для розміщення туристів, посідає одне з перших місць під час формування туристичної інфраструктури, бо якість проживання та відповідне обслуговування рішуче впливають на рівень туристичного сервісу. Hotel and Restaurant Management is one of the main components of the tourism industry. Financial framework that is designed to accommodate tourists, is one of the first places in the formation of tourism infrastructure for quality accommodation and related services strongly affect the level of tourist service.Документ Впровадження нових видів енергії у готельно-ресторанному господарстві(2014) Купневич, Марина ВасилівнаІнноваційні технології - радикально нові чи вдосконалені технології, які істотно поліпшують умови виробництва або самі є товаром. Зазвичай мають знижену капіталомісткість, характеризуються більшою екологічністю й меншими енергопотребами. Innovative technologies - radically new or improved technologies that significantly improve the conditions of production themselves or commodity. Usually have reduced capital intensity, low emissions and are more less energy consumption.