Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Зміни в жировій сировині під час термічної обробки
    (2016) Мельниченко, Вікторія Анатоліївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Контроль якості харчових продуктів - одна з складових проблем здорового харчування, яка забезпечує не тільки проживання, а іноді і виживання споживача харчових продуктів.
  • Ескіз
    Документ
    Виявлення фальсифікації жирової сировини у виробництві харчових продуктів
    (2015) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Мельниченко, Вікторія Миколаївна
    Останнім часом гостро постало питання здорового раціонального харчування. Вживання неякісних жирів з їжею сприяє розвитку серцево-судинних захворювань, саме тому визначення виду жиру в готовому продукті є актуальним питанням виявлення його фальсифікації. Recently, sharply raised the question of a healthy balanced diet. The use of low-quality fats from food contributes to the development of cardiovascular disease, which is why the definition of the type of fat in the finished product is a key issue detection his fraud.