Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Способи формування та пакування жувальної карамелі функціонального та функціонально-дієтичного призначення
    (2016) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Кохан, Олена Олександрівна
    Проведені дослідження показали, що рецептурні композиції і технологія приготування жувальної карамелі забезпечує такі значення структурно-механічних характеристик карамелі, що дозволяє проводити процес формування виробів на агрегатах КФЗ та ІФЗ при температурі карамельної маси 38-40 С.
  • Ескіз
    Документ
    Жевательная карамель диетически-функционального назначения
    (2015) Дорохович, Антонелла Николаевна; Божок, Александр Сергеевич
    В материалах представлена технология жевательной карамели с использованием моносахарида фруктозы, изомальта, исследованы физико-химические показатели готовой карамели и определены гарантийные сроки хранения. Установлено оптимальное соотношение ингредиентов, определены сорбционно-десорбционные свойства карамели. Определено, что равновесное влагосодержание соответствует рецептурной влажности.У матеріалах представлена технологія жувальної карамелі з використанням моносахариду фруктози, ізомальту, досліджено фізико-хімічні показники готової карамелі і визначені гарантійні терміни зберігання. Встановлено оптимальне співвідношення інгредієнтів, визначено сорбційно-десорбційні властивості карамелі. Визначено, що рівноважний вологовміст відповідає рецептурної вологості.
  • Ескіз
    Документ
    Жувальна карамель для дітей, яка має покращену біологічну цінність за рахунок раціонального використання глюкози і зародків пшениці
    (2014) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович
    Нормальний ріст і розвиток дитини, стан її здоров'я, рівень захисних сил визначаються в першу чергу правильно збалансованим раціоном харчування, під яким розуміють забезпечення організму харчовими речовинами в достатній кількості і певної якості.
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка якості жувальної карамелі дієтичного призначення на основі цукрозамінника нового покоління пребіотика ізомальту
    (2014) Божок, Олександр Сергійович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Лариса Михайлівна
    Жувальна карамель на ізомальті і фруктозі заслуговує маркуванню «виріб зі зниженою калорійністю», «із редукованою глікемічністю», «дієтично -функціональний продукт». Chewing candies on izomalti and fructose deserves labeled "product with a reduced calorie," "reduced from hlikemichnistyu", "dietetic and functional product."