Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Зміни вмісту основних енергогенних речовин у процесі біологічного активування зерна(2016) Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Романовська, Тетяна ІванівнаЗернова сировина є однією з основних харчових основ для створення функціональних харчових продуктів. Зерновое сырье является одной из основных пищевых основ для создания функциональных пищевых продуктов. Grain raw materials is one of the main food base for the development of functional foods.Документ Дослідження зовнішнього масообміну при періодичному віброекстрагуванні з зернової сировини(2014) Деканський, Вадим Євгенійович; Гринько, А.; Зав'ялов, Володимир ЛеонідовичРозроблення нової твердофазової екстракційної апаратури, зокрема, віброекстракторів, в основу роботи яких покладено застосування низькочастотних механічних коливань, потребує пошуку нових та вдосконалення вже існуючих способів оцінення ефективності спроектованого апарата. Development of a solid phase extraction equipment, including vibroekstraktoriv, the operation entrusted with the application of low-frequency mechanical vibrations requires finding new and improve existing methods of evaluating the effectiveness of the designed machine.Документ Волого-теплова обробка зернової сировини(2014) Тракало, Тетяна Олександрівна; Улянич, Іван Федорович; Шаповаленко, Олег ІвановичПри екструзії під дією температури і тиску відбувається глибоке перетворення структури і властивостей поживних речовин, що дозволяє виробляти високоякісний продукт. In extrusion under temperature and pressure, the deep transformation of the structure and properties of nutrients to produce a high quality product.Документ Покращення білкового складу кисломолочних напоїв за рахунок використання солоду зернової сировини(2014) Багрій, Мирослава; Блажко, Богдана; Попова, Наталія ВікторівнаДля збільшення вмісту білка в кисломолочні напої вирішено було вносити сухий концентрат солоду зернової сировини, який також покращує органолептичні властивості готового продукту і не скорочує термін його придатності. Досліджено якість та термін зберігання кисломолочних напоїв з додаванням різної кількості сухих концентратів екстрактів солоду зернової сировини. To increase the protein content in milk drinks was decided to make a dry concentrate malt grain raw material, which also improves the organoleptic properties of the finished product and does not reduce the battery life. Investigated the quality and shelf life of dairy drinks with the addition of different amounts of dry malt extract concentrates grain materials.