Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Бактеріоцини лактобактерій козиного молока
    (2020) Солошенко, Катерина Ігорівна; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Волошина, Ірина Миколаївна
    З козиного молока виділяють штами лактобактерій, що здатні синтезувати бактеріоцини. В козиному молоці наявний штам Lactobacillus fermentum GA715, який є компонентом мікрофлори козиного молока. Цей штам бактеріоциногенний. Він відіграє значну роль у знищенні бактерій псування, таким чином зберігаючи якість молока.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи створення лікувально-косметичних засобів на основі козиного молока та молозива
    (2020) Солошенко, Катерина Ігорівна; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Волошина, Ірина Миколаївна
    Лікувальна косметика захищає шкіру від старіння, дерматологічних проблем, шкідливого впливу навколишнього середовища. Перспективним є створення лікувально-косметичних засобів на основі козиного молока та молозива.
  • Ескіз
    Документ
    Використання козиного молока у косметології
    (2019) Солошенко, Катерина Ігорівна; Лич (Ткаченко), Інна Валентинівна; Волошина, Ірина Миколаївна
    Козине молоко за своїми біохімічними властивостями найбільш сприятливе для шкіри людини. Молоко кіз є джерелом вітамінів: А, тіаміну, рибофлавіну, ніацину; джерелом амінокислот – лейцину, глутаміну та аспарагіну; фосфоліпідів, цинку, казеїнату натрію, сироваткового протеїну та інших біологічно активних речовин. Отже, козине молоко та його продукти необхідно використовувати у косметології.
  • Ескіз
    Документ
    Биотехнологические особенности получения функциональных продуктов из козьего молока
    (2020) Солошенко, Катерина Игоревна; Лыч, Инна Валентиновна; Волошина, Ирина Николаевна
    Сьогодні актуальним є виготовлення ферментованих молочних продуктів з козиного молока. Це наприклад сир, кефір, йогурт. Функціональні продукти з козиного молока мають захисний ефект при ураженні кишківника. При їх виробництві використовують молочнокислі бактерії Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus, L. rhamnosus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus тощо.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження козиного молока різних порід кіз для виробництва кисломолочного сиру
    (2016) Петрусенко, Юлія Сергіївна; Фролова, Наталія Епінетівна
    В останні роки відзначається тенденція до підвищення попиту на козине молоко. Воно має чудові поживні властивості, легко засвоюється організмом, а повноцінний білковий склад забезпечує максимальне використання незамінних амінокислот на анаболітичні потреби організму. In recent years there has been a trend of increasing demand for goat's milk. It has excellent nutritional properties, is easily digested, complete protein composition ensures maximum utilization of essential amino acids on the anabolic needs of the body.