Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Моделювання оптимальних умов для зберігання шампіньйонів(2014) Мазуренко, Олександр Григорович; Ротай, Марія Олегівна; Роман, Тетяна Олександрівна; Іванченко, Михайло ГеоргійовичВ даний час печериці вирощують більш ніж в 60 країнах світу. На їх частку припадає майже 80% обсягу всіх вирощуваних в штучних умовах грибів. Цей вид грибів містить багато білка, який швидко засвоюється організмом. Також в них присутні 18 амінокислот, багато з яких незамінні для людини: біотин, лінолева, пантеноловая і фолієва кислоти, вітаміни В, С, D і Н, калій, натрій, фосфор та інші поживні речовини. Currently, the mushrooms are grown in more than 60 countries. They accounted account for almost 80% of all cultivated fungi in vitro. This type of Mushrooms contain a lot of protein, which is rapidly absorbed by the body. Also, they there are 18 amino acids, many of which are essential for humans, biotin, linoleic, pantenolovaya and folic acid, vitamins B, C, D and H, potassium, sodium, phosphorus and other nutrients.Документ Фізико-біохімічні зміни при старінні клітин шампіньйона(2014) Роман, Тетяна Олександрівна; Мазуренко, Олександр ГригоровичГриби — поживний, корисний білковий продукт. Будова грибної клітини є особливою, їй властиві як рослинні, так і тваринні включення, клітинна стінка гриба містить (80-90) % полісахаридів, що зв'язані з білками і ліпідами. Крім того, до її складу входять поліфосфати і меланіни. Mushrooms - nutritious, wholesome protein product. The structure of the fungal cells are special, she characterized as plant and animal inclusions containing cell wall of the fungus (80-90)% polysaccharides that are linked to proteins and lipids. In addition, it is composed of polyphosphates and melanin.Документ Використання грибів, як сировини для сушіння(2014) Лановенко, Людмила Василівна; Малежик, Іван Федорович; Дубковецький, Ігор ВолодимировичПромислове розведення, вирощування в спеціальних умовах, система підживлень, зручність збирання врожаю зробили вирощування гливи і шампіньйонів прибутковим заняттям, а самі гриби недорогими і зручними для використання. Industrial breeding, breeding in special circumstances, fertilizing system, ease of harvesting done growing oyster mushrooms and lucrative, and most fungi inexpensive and convenient to use.Документ Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробів(2013) Гащук, Олександра Ізидорівна; Хоменко, Олеся МихайлівнаУ статті наведено результати досліджень по розробці рецептур варених і запечених ковбасних виробів, були досліджені і використані гриби промислового вирощування печериці, гливи, шиітаке. In article results of researches on development of compositions of cooked and baked sausage products, have been studied and used mushrooms industrial cultivation of mushrooms, oyster mushrooms, shiitake.