Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Збагачення пива мікронутрієнтами рослинної сировини(2016) Рудь, Олена Миколаївна; Сидор, Василь МихайловичВиробники пива щорічно розширюють асортимент своєї продукції. Аналізуючи розвиток виробництва напоїв за останні роки, простежується тенденція до їх «натуралізації». Тому актуальною темою сьогодення є розроблення нового сорту пива з удосконаленням його хімічного складу та надання йому статусу функціонального продукту за рахунок додавання спеціальної рослинної сировини.Документ Дослідження споживчих переваг методом вартості споживчих властивостей(2012) Мосієвич, В. В.; Бєлова, Тетяна Геннадіївна