Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Товарознавча оцінка історичних ювелірних виробів фірми «Фаберже»
    (2016) Богун, Леся Юріївна; Артюх, Тетяна Миколаївна
    Уміння досягти враження за рахунок створення особливо яскравої художньої форми ювелірного виробу, а не тільки за рахунок дорогоцінних матеріалів, відрізняло роботи відомих російських майстрів фірми Карла Фаберже, що набули світового визнання. Актуальність даної теми полягає у дослідженні особливих ідентифікаційних ознак історичних ювелірних виробів за рахунок використання ексклюзивних матеріалів і особливої техніки виробництва. The ability to achieve an impression by creating a particularly bright jewel art form, not only by precious materials distinguished works of famous Russian artists Faberge firm that gained world recognition. The relevance of this theme is to study the special identification signs historic jewels through the use of exclusive materials and special production techniques.
  • Ескіз
    Документ
    Товарознавча оцінка харчових добавок
    (2016) Якименко, Анна Олегівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    У сучасному світі швидкими темпами запроваджується використання харчових добавок. Щорічно виробництво харчових добавок збільшується в країнах Європи — на 2%, в США — на 4,4%, в Азії — на 10—15%. Науковцями проведено численна кількість досліджень про корисність та шкідливість добавок. In today's world of rapidly introduced the use of food additives. Yearly production of food supplements is increasing in Europe - 2% in the US - 4.4%, in Asia - by 10-15%. Scientists conducted a large number of studies about the benefits and dangers of supplements.
  • Ескіз
    Документ
    Товарознавча оцінка якості натуральних соків
    (2016) Богун, Леся Юріївна; Рябко, Оксана Ігорівна; Рябченко, Наталія Олександрівна
    Споживання фруктових і овочевих соків населенням України за останні роки значно зросло. На ринку України реалізується багато різновидів соків і нектарів, які відрізняються за якістю та споживними властивостями. Consumption of fruit and vegetable juices population of Ukraine in recent years has increased significantly. In Ukraine implemented many varieties of juices and nectars, which are different quality and consumer properties.
  • Ескіз
    Документ
    Товарознавча оцінка якості горілок
    (2016) Башинська, Аліна Василівна; Шаповалова, Наталія Петрівна
    Левова частка алкоголю, зокрема й фальсифікованої продукції, постачається на ринок з нелегального виробництва. Понад 50 % горілки у закладах торгівлі не відповідають нормативам Держстандарту. Тому доцільно провести товарознавчу оцінку якості горілки серед українських виробників. The lion's share of alcohol, including counterfeit products supplied to the market with illegal production. Over 50% of vodka in trade schools do not meet standards Standard. Therefore appropriate to commodity quality assessment among Ukrainian vodka producers.