Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Використання білкових збагачувачів і холодної екструзії у технології хлібних паличок
    (2012) Ященко, Вікторія Сергіївна; Калініченко, Ася Олександрівна; Конончук, Вікторія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
    Cтворено хлібні палички оздоровчого призначення «Здоров'я» та удосконалено технологію їх виробництва впровадженням бродильно-формувального агрегату. Досліджено перебіг основних процесів у збагаченому тісті та встановлено, що оптимальна тривалість дозрівання тіста у екструдері становить 10 хв. Такі хлібні палички за якістю не поступаються традиційним виробам. Created breadsticks recreational purposes "Health" and improved the technology of their production implementation Fermentation-molding machine. Investigated the basic processes in the course of an enriched dough and found that the optimal duration of ripening of dough in the extruder is 10 min. These breadsticks in quality traditional products.
  • Ескіз
    Документ
    Розробка нормативної документації та технології хлібних паличок, збагачених гливою звичайною та харчовим казеїном
    (2013) Кобець, Н. М.; Ященко, Вікторія Сергіївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Запропонована технологія хлібних паличок підвищеної біологічної цінності, збагачених гливою звичайною та харчовим казеїном. Розроблено комплект нормативної документації на новий вид хлібних паличок. The proposed technology breadsticks high biological value, rich oyster mushroom and edible casein. Developed a set of standard documentation for a new kind of breadsticks.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія хлібних паличок з використанням бродильно-формувального агрегату
    (2012) Калініченко, Ася Олександрівна; Зарубіна, Вікторія Сергіївна
    Розглянуто проблему створення хлібобулочної продукції зі збалансованим хімічним складом. Запропоновано встановити бродильно-формувальний агрегат у закладах ресторанного господарства для виготовлення хлібних паличок. The paper is devoted to create bakery products with a balanced chemical composition. It is proposed to introduce the fermenting-forming aggregate in restaurant facilities for production of bread sticks.