Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Чи витримає кондитерська промисловість України вступ до СОТ?(2007) Ткаченко, Ольга МиколаївнаВ статті розглянуто основні засади Світової організації торгівлі, проаналізовано основні переваги, які мають країни після вступу до СОТ. Автор зосередив увагу на позитивних та негативних наслідках для української економіки після вступу країни до СОТ, спрогнозував фактори, які одразу матимуть вплив на розвиток кондитерської промисловості України. Basic principles of World Trade Organization are considered in the article, basic advantages which have countries after entering to WTO are analysed. An author gave mind on positive and negative consequences for the Ukrainian economy after entering of country to WTO, sprognozuvav factors which at once will have an influence on development of pastry industry of Ukraine.Документ Підвищення конкурентоспроможності підприємств виноробної галузі в умовах вступу України до СОТ(2007) Матвєєв, Володимир Володимирович; Поляков, Олександр МаксимовичДосліджено взаємозв'язок понять «конкурентоспроможність підприємства» і «конкурентних переваг». Розглянуто український ринок вина після вступу до СОТ. Investigated interconnection terms «competitive enterprise» and «competitive advantage». Considered Ukrainian wine market after WTO accession.Документ Географічне позначення виноробної продукції один із чинників захисту інтересів товаровиробників(2010) Міненко, Михайло Анатолійович; Матвєєв, Володимир ВолодимировичДосліджено роль географічних позначень при реалізації виноробної продукції. Investigated the role of geographical indications in wine production.