Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Корисність та шкідливість мармеладу
    (2014) Сулява, О.; Чорна, Анастасія Іванівна
    До складу мармеладу входять желюючі речовини рослинного походження - агар або пектин, патока, цукор, смакові добавки, ароматизатори та фарбники. Якщо про корисність цукру, смакових добавок, ароматизаторів та барвників не доводиться говорити, то на корисних властивостях пектину і агару краще зупинитися. Адже, завдяки їм, мармелад не тільки смачний, але й корисний і є низькокалорійним продуктом через відсутність жирів. The structure consists of marmalade gelling substances of plant origin - agar or pectin syrup, sugar, food additives, flavorings and colorings. If the usefulness of sugar, flavor additives, flavorings and colorings do not have to say, at the health properties of pectin and agar better stop. In fact, thanks to them, jellies not only delicious but also healthy and low-calorie foods is due to the lack of fat.
  • Ескіз
    Документ
    Гідроколоїди як натуральні загущувачі в харчових системах
    (2013) Краснова, М. В.
    В роботі проведений глибокий аналітичний огляд щодо використання природних поліцукридів у харчовому виробництві. Зосереджується увага на фізико-хімічних характеристиках природних поліцукридів та впливу їх на якість харчових продуктів. In the paper, a deep analytical overview on the use of natural polysaccharides in food production. focuses attention on the physical and chemical characteristics of the natural polysaccharides and their impact on the quality of food.