Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Органолептичні показники води для виробництва безалкогольних напоїв
    (2021) Ладняк, Людмила Олександрівна; Чернова, Наталія Миколаївна
    Органолептичні властивості безалкогольних напоїв на основі мінеральної води залежать від іонно-сольового складу і співвідношення в ньому аніонів (гідрокарбонатів, сульфатів, хлоридів) і катіонів (кальцію, магнію, натрію). Смак безалкогольним напоям надають солі, що формують склад мінеральних вод, погіршення смакових якостей безалкогольного напою можуть викликати і присутні в мінеральній воді органічні речовини.
  • Ескіз
    Документ
    Способи оброблення води для пророщування солоду
    (2018) Мукоїд, Роман Миколайович; Ковбич, Владислав Олегович
    Метою роботи є дослідження способів оброблення води для пророщування солоду. The aim of the work is to investigate the methods of water treatment for mosquito breeding.