Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Органолептичні показники води для виробництва безалкогольних напоїв(2021) Ладняк, Людмила Олександрівна; Чернова, Наталія МиколаївнаОрганолептичні властивості безалкогольних напоїв на основі мінеральної води залежать від іонно-сольового складу і співвідношення в ньому аніонів (гідрокарбонатів, сульфатів, хлоридів) і катіонів (кальцію, магнію, натрію). Смак безалкогольним напоям надають солі, що формують склад мінеральних вод, погіршення смакових якостей безалкогольного напою можуть викликати і присутні в мінеральній воді органічні речовини.Документ Способи оброблення води для пророщування солоду(2018) Мукоїд, Роман Миколайович; Ковбич, Владислав ОлеговичМетою роботи є дослідження способів оброблення води для пророщування солоду. The aim of the work is to investigate the methods of water treatment for mosquito breeding.