Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Зефір оздоровчого призначення
    (2022) Коваленко, Олександра Сергіївна; Гойко, Ірина Юріївна
    Розроблено новий вид кондитерських виробів, а саме зефір, з використання різноманітних фруктів та ягід. A new type of confectionery, namely marshmallow, has been developed using various fruits and berries.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження структурно-механічних властивостей пастильних мас на основі яблучного пюре з використанням різних видів цукрів
    (2016) Потривайло, Олена Олександрівна; Луценко, Ірина Олегівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна
    Пастила - це кондитерські вироби, отримані збиванням фруктово-ягідної суміші з цукром в присутності яєчного білка, з послідуючим змішуванням піноподібної маси з гарячим агаровим сиропом, формуванням на окремі вироби та сушінням. Pastille - a pastry obtained whipping fruit and berry mix with sugar in the presence of egg whites, mixing with further weight spumy Agar with hot syrup, the formation on certain products and drying.