Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми розвитку підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловості
    (2021) Страшинська, Лариса Володимирівна; Шеремет, Олег Олексійович
    Проаналізовано тенденції функціонування підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловості. Визначено причини різкого зниження обсягів виробництва продукції. Наголошено на необхідності вирішення проблем здорожчання цукру та зростання вартості природного газу. Обґрунтовано необхідність впровадження виваженої політики регулювання цін. The tendencies of functioning of the enterprises of confectionery and baking industry are analyzed. The reasons for the sharp decline in production volumes have been identified. The need to solve the problems of rising sugar prices and rising natural gas prices was emphasized. The necessity of introduction of the balanced policy of regulation of prices is substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Стан підприємницької діяльності підприємств хлібопекарної промисловості
    (2015) Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна
    Розглянуті питання сучасного стану підприємств хлібопекарної промисловості з точки зору формування асортименту та управління товарним портфелем. The questions of the actual state of the baking industry enterprises and the product portfolio management are considered.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення технологічних властивостей пшеничного тіста з додаванням пластівців круп’яних культур
    (2016) Петрусь, Альона Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
    Перспективним напрямком розвитку хлібопекарської галузі в Україні, з метою створення хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення, є збільшення об’єму випуску хліба з використанням композиційних сумішей на основі продуктів переробки круп’яних культур, зокрема пластівців. Promising direction of the baking industry in Ukraine, to create baked goods preventive purpose is to increase the volume of production of bread using composite mixtures based processed products of cereals, including cereal.
  • Ескіз
    Документ
    Визначення статистичної багатофакторної залежності витрат енергії на замішування хлібного тіста
    (2016) Шпак, Максим Сергійович; Чепелюк, Олена Олександрівна
    Дослідивши вплив кожного з факторів на витрати енергії в процесі замішування, встановлено, що для забезпечення якісного замісу борошняного тіста при незначних витратах питомої енергії необхідно максимально можливо збільшувати вологість тіста при зменшенні тривалості процесу з урахуванням якісних показників продукції. Examining the impact of each factor on energy consumption during mixing, found that for high-quality flour kneading dough at low cost specific energy need maximum possible increase humidity test at reducing the duration of the quality indicators based products.
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційний спосіб визначення пористості житньо-пшеничного хліба
    (2016) Дащинська, Ольга Андріївна; Петруша, Оксана Олександрівна
    Безперервна еволюція сучасних технологій вимагає від галузей промисловості створення принципово нових підходів у сфері діяльності, оскільки загальноприйняті системи не забезпечують їх ефективного розвитку. Це стосується і хлібопекарської галузі. The continuous evolution of modern technology industries requires a fundamentally new approaches in the field, as conventional systems do not provide for their effective development. This also applies to the baking industry.
  • Ескіз
    Документ
    Використання ячмінно-солодового екстракту при виробництві хліба
    (2016) Стеценко, Наталія Олександрівна; Лепуга, Вікторія Миколаївна
    Хлібопекарська галузь України відіграє визначну соціальну та стратегічну роль у житті суспільства, задовольняючи потреби населення в основному харчовому продукті. Хліб, маючи досить високу калорійність, за хімічним складом недостатньо збалансований. Bakery industry Ukraine plays a social and strategic role in the community to meet the needs of the population in mostly food products. Bread with relatively high calorie, chemical composition insufficiently balanced.
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції розвитку підприємств хлібопекарської промисловості України
    (2016) Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна
    В роботі представлений статистичний аналіз основних показників діяльності підприємств хлібопекарської промисловості України у 2010-2014 рр. Виявлені основні тенденції розвитку. In work the statistical analysis of the main indicators of activity of the enterprises of the baking industry of Ukraine in 2010-2014 is submitted. The main tendencies of development are found.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан та перспективи розвитку хлібопекарської промисловості в Україні
    (2014) Шинкаренко, Яна; Литвинюк, Ольга Петрівна
    Харчова промисловість є пріоритетною галуззю народного господарства, її продукція користується великим попитом, а вкладення в галузь швидко окупаються. Необхідність дослідження стану і перспектив розвитку підприємств-виробників хлібобулочної продукції не викликає сумнівів, оскільки хліб це такий продукт, який є невід'ємною складовою раціону кожної людини, а його виробництво буде завжди актуальним. The food industry is a priority sector of the economy, its products are in great demand, and investment in the industry quickly recovered. The need to study the state and prospects of the companies-manufacturers of bakery products is beyond doubt, since bread is a product that is an integral part of the diet of every person, and its production will always be relevant.
  • Ескіз
    Документ
    Стан та перспективи розвитку підприємств хлібопекарської галузі Хмельницької області
    (2014) Пізнюр, Марина Вікторівна; Турчина (Побережна), Марія Петрівна
    На сьогодні найстійкішими є підприємства, які орієнтовані на виготовлення продукції для задоволення базових потреб населення. До них, звичайно, можна віднести ті суб'єктів господарювання які займаються виготовленням харчових продуктів. Безумовно, що однією з найбільш стратегічно важливих галузей харчової промисловості є хлібопекарська. Відтак, «хлібний» ринок України представлений продукцією вітчизняного виробництва. Проте, останні роки спостерігається невтішна тенденція стосовно розвитку хлібопекарської галузі. Кількість підприємств які займаються виготовленням такого звичного і важливого продукту харчування щороку зменшується, а ті які функціонують характеризують свою діяльність як на межі виживання. Today is the most stable companies that are focused on the manufacture of products to meet the basic needs of the population. These of course include those entities that are engaged in the manufacture of food products. Certainly, one of the most strategically important sectors of the food industry is baking. Thus, "Bread" market Ukraine is represented domestic products. However, recent years have seen a disappointing trend in respect of the baking industry. Number of enterprises engaged in manufacturing a familiar and important food decreases each year, and those that operate characterize their activities as on the brink of survival.
  • Ескіз
    Документ
    Підсистема управління якістю в автоматизації хлібопекарської промисловості
    (2014) Місюра, Максим Дмитрович
    Хлібопекарська промисловість, як одна із провідних галузей харчових виробництв. Якість сировини, що надходить на виробництво, повинна відповідати вимогам діючої нормативно-технічної документації. 3береження якості харчових продуктів, значною мірою залежить від виду i якості сировини, упакування i стану тари, транспортування і зберігання. Технологічна схема виготовлення хліба складається з шести етапів: прийом і зберігання сировини, підготовка сировини, приготування тіста, оброблення тіста, випічка, охолодження і зберігання.Хлебопекарная промышленность, как одна из ведущих отраслей пищевых производств. Bakery industry as one of the leading sectors of food production. The quality of incoming raw materials for production, must meet requirements of the applicable specifications and technical documentation. 3berezhennya Food Quality products largely depends on the type i as a raw material, packing condition i packaging, transport and storage. Technological scheme of making bread consists of six stages: receipt and storage of raw materials, training materials, dough, cutting dough, baking, cooling and storage.