Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз стану харчування школярів та шляхи його удосконалення(2019) Стеценко, Наталія Олександрівна; Медведюк, Ірина ОлександрівнаРезультати досліджень показали, що у фактичному раціоні харчування школярів спостерігається нестача тих харчових речовин, які необхідні їм для кращої адаптації в умовах сучасної школи та успішного навчання при постійному підвищенні розумового навантаження. Очевидним є той факт, що для усунення дефіциту виявлених харчових речовин слід використовувати у раціоні харчування школярів збагачені харчові продукти з високою харчовою і біологічною цінністю. Це сприятиме збереженню і зміцненню здоров'я, профілактиці захворювань, обумовлених неповноцінним і незбалансованим харчуванням. that in the actual diet of schoolchildren there is a shortage of those nutrients that they need for better adaptation in the conditions of a modern school and successful learning with a constant increase in mental stress. It is obvious that in order to eliminate the deficiency of identified nutrients, enriched foods with high nutritional and biological value should be used in the diet of schoolchildren. This will contribute to the preservation and strengthening of health, the prevention of diseases caused by malnutrition and unbalanced nutrition.Документ Піноутворююча здатність десертів з використанням ГФС(2014) Нінікало, Марія Олексіївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаХарчування сучасних людей відіграє важливу роль у формуванні їх здорового способу життя, забезпечуючи організм основними та незамінними харчовими речовинами, мінорними компонентами їжі та енергії. Вирішити проблему раціонального харчування можна шляхом створення низькокалорійних продуктів або зменшенням енергетичної цінності. Dining modern humans plays an important role in the formation of a healthy lifestyle by providing basic and essential body nutrients, minor components of food and energy. Solve the problem of nutrition possible by creating low-energy products or decrease the value.Документ Актуальність виробництва дитячих молочних продуктів(2013) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаНаведено основні фактори розвитку галузі дитячого харчування. Проаналізовано ринок дитячих молочних продуктів на Україні. The basic factors of development of the field of child nutrition. Analyzed market baby milk products in Ukraine.