Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення рецептури сиркової маси оздоровчого призначення(2018) Солодко, Лілія МиколаївнаПоказано, що введення білоквмісних напівфабрикатів із зеленої маси черемші до проектованих рецептур сприяє підвищенню біологічної цінності сиркової маси та надає додаткові функціональні властивості. It has been shown that the introduction of protein-containing semi-products from the green mass of ramsons to the designed recipes contributes to the increase of the biological value of cheese mass and provides additional functional properties.Документ Збагачення сиркових виробів зародками зернових культур з використанням пряно-ароматичної сировини(2014) Бурлай, Вікторія; Хижняк, Ольга ОлександрівнаВ результаті проведеної роботи ми очікуємо отримати новий сирковий продукт підвищеної харчової цінності, виробництво якого не вимагатиме зміни технологічного процесу виготовлення.