Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Розробка рецептур низькокалорійних м’ясопродуктів(2013) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Гречко (Крепак), Вікторія ВіталіївнаРозроблена технологія виготовлення м’ясних продуктів з хітозаном , яка підвищує якість, харчову та біологічну цінність готових виробів. Was developed technology of meat products with chitosan, which increases the quality, nutritional and biological value of finished products.Документ Гідроколоїди як натуральні загущувачі в харчових системах(2013) Краснова, М. В.В роботі проведений глибокий аналітичний огляд щодо використання природних поліцукридів у харчовому виробництві. Зосереджується увага на фізико-хімічних характеристиках природних поліцукридів та впливу їх на якість харчових продуктів. In the paper, a deep analytical overview on the use of natural polysaccharides in food production. focuses attention on the physical and chemical characteristics of the natural polysaccharides and their impact on the quality of food.