Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Застосування попередньої теплової обробки тістових заготовок, як методу підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів при випіканні хлібобулочних виробів
    (2015) Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    На основі аналізу складових теплового балансу пічного агрегату та витрат енергоресурсів на ділянках виробництва хлібобулочних виробів визначені шляхи підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів. Предметами дослідження є тепломасообмінні процеси, які відбуваються при випіканні хлібобулочних виробів та витрати енергії на дані процеси.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив відносної вологості середовища пекарної камери на перебіг процесу гігротермічної обробки тістових заготовок
    (2014) Германчук, Андрій Іванович; Хоменко, Олег; Левицький, Володимир; Теличкун, Володимир Іванович
    Збільшення відносної вологості середовища призводить до підвищення інтенсивності процесу конденсації пари на поверхні тістових заготовок, що в свою чергу призводить до зменшення часу обробки та зменшення втрат від упікання. Отримані результати використано для розрахунку тепломасообмінних процесів при гігротермічній обробці. Increase the relative humidity of the environment increases the intensity of the process of condensation of vapor on the surface of the dough pieces, which in turn leads to a reduction in processing time and reduce losses from upikannya. These results were used to calculate the heat and mass transfer processes at hihrotermichniy processing.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив відносної вологості на процес гігротермічної обробки тістових заготовок
    (2014) Германчук, Андрій Іванович; Хоменко, Олег; Левицький, Володимир; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
    Підвищення відносної вологості середовища робочої камери в зоні гігротермічної обробки призводить до збільшення тривалості конденсації вологи на поверхні тістової заготовки та кількості сконденсованої пари за рахунок підвищення температури точки роси, інтенсифікації прогріву поверхневих і внутрішніх шарів тістової заготовки. Increase the relative humidity of the environment in the area of ​​the working chamber hihrotermichnoyi treatment leads to an increase in the duration of condensation on the surface of the dough piece and the number of condensed vapor by raising the dew point temperature, intensification of warming surface and inner layers of the dough piece.