Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології десертів
    (2019) Шамшур, Анна Григорівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
    Розроблено удосконалену технологію солодкої збивної страви – десерту «Самбук яблучно-селеровий» оздоровчого призначення. Для поліпшення структури десерту та харчової цінності в рецептурі використані молочна сироватка і клітковина льону. The advanced technology of sweet cut-off dish - dessert "Sambuk apple-celery" for health-improving purposes is developed. In order to improve the structure of the dessert and the nutritional value in the formulation used milk serum and fiber of flax.
  • Ескіз
    Документ
    Вивчення способів внесення сухого яєчного білка для виготовлення макаронних виробів з кукурудзяного борошна
    (2016) Казьміришен, Вячеслав Олександрович; Рожно, Олександр Васильович; Юрчак, Віра Гаврилівна
    Яєчні продукти традиційно використовують для збагачення макаронних виробів білком. Сухий яєчний білок (СЯБ), як відомо, покращує структуру макаронних виробів. Egg products traditionally used to enrich the pasta protein. Dry egg white (SYAB) is known to improve the structure of the pasta.