Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Формування підсистеми підтримки прийняття рішень процесом виробництва вершкового масла(2020) Криворучко, Олена Володимирівна; Костюк, Юлія Володимирівна; Самойленко, Юлія ОлександрівнаДокумент Прогнозування часових рядів методом Хольта в математичному пакеті MathCAD(2017) Сєдих, Ольга ЛеонідівнаВ даній роботі розглянуто вирішення задачі прогнозування методом Хольта за допомогою математичного пакету MathCAD. In this paper we consider the solution of the Holt prediction problem using the mathematical package MathCAD.Документ Використання моделі Хольта-Уітерс для рішення задач прогнозування(2017) Сєдих, Ольга ЛеонідівнаВ даній роботі представлений один із можливих алгоритмів побудови прогнозу із сезонним фактором. In this paper one of the possible algorithms for constructing a forecast with a seasonal factor is presented.Документ Використання моделі Хольта для обчислення прогнозних значень часових рядів(2016) Сєдих, Ольга Леонідівна; Пархоменко, Анастасія МихайлівнаВ даній роботі розглянуто модель Хольта для обчислення прогнозних значень часових рядів. In this paper, the Holt model to compute forecast values of time series.Документ Analysis of distillation unit by using the meihod of flickernoise spectroscopy(2015) Novakovska, Natalia; Kyshenko, VasilTo establish the fundamental changes in the behavior of the distillation process, to prevent the occurrence of critical situations the proposed method of flicker-noise spectroscopy. The parameters of the method by studying the specific conditions of the object on the time-series operation bragorektifikatsionnry installation distillery.Документ Визначення терміну придатності харчових продуктів(2015) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга АндріївнаІснує багато математичних моделей прогнозування стану системи, які мають безпосереднє відношення до прогнозування якості харчових продуктів і оптимізації різноманітних процесів харчових виробництв. Кожна з них має свої можливості та обмеження і вимагає для інтерпретації і використання відповідного рівня знань та навичок. Більшість моделей отримані на основі аналізу експериментальних даних, коли в основу покладено рівняння регресії, апроксимації функції або системи алгебраїчних рівнянь. There are many mathematical models predicting the state of the system that are directly related to food quality forecasting and optimization of various processes of food production. Each of them has its own capabilities and limitations and requires interpretation and use of relevant knowledge and skills. Most models derived from the experimental results when based on regression equations approximating function or system of algebraic equations.Документ Розроблення прогнозної моделі з використанням часових рядів(2014) Калінчук, РоманЗначення цього дослідження полягає у використанні передового досвіду в галузі прогнозування з метою вибору методів та засобів, які б дозволили створювати прогнозну модель та за її допомогою отримувати надійні прогнозні показники. The significance of this study is to use best practices in forecasting to select the methods and tools that would allow you to create predictive models and with its help get reliable predictive indicators.