Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Тенденції розвитку ринку консервованих овочів та фруктів в Україні
    (2016) Рябованова, Вікторія Андріївна; Аннєнкова, Надія Борисівна
    Важливою частиною раціону харчування людини становлять овочі та фрукти, оскільки вони є джерелом вітамінів, мінеральних речовин, харчових волокон тощо. An important part of the human diet are fruits and vegetables because they are a source of vitamins, minerals, dietary fiber and more.
  • Ескіз
    Документ
    Колагеновий білок «Білкозин» як альтернатива м’язовим білкам
    (2016) Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Піскун, Дарина Русланівна; Пасічний, Василь Миколайович
    Завданням проведених досліджень було підібрати оптимальну кількість білкових емульсій на основі яловичого колагенового білка «Білкозин», здатну підвищити функціонально-технологічні властивості ковбасних виробів, не погіршивши фізико-хімічний та амінокислотний склад продукту в порівнянні з контрольними зразками.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз грибної сировини та перспективи її використання у м’ясних продуктах
    (2015) Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна
    Обсяг та структура раціону харчування людини має негативні тенденції щодо рівня споживання білка та не відповідає встановленим раціональним нормам (0,8 - 1 г на 1 кг маси). У зв’язку з цим зростає роль продуктів із природної рослинної сировини, багатої білковими сполуками, зокрема культивованих грибів. The scope and structure of the human diet has negative trends in the level of protein intake and failed to meet the rational norms (0.8 - 1 g per 1 kg). In this regard, the role of natural products from plant material rich in protein compounds, including cultivated mushrooms.