Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Современный подход к автоматизации технологических систем пищевой промышленности
    (2014) Беляев, Юрий Борисович; Левченко, Александр Иванович
    Активное взаимное обогащение современными достижениями и знаниями множества отраслей науки группами специалистов (технологов, механиков, электронщиков, программистов) ведёт к экономическому подъёму отечественной пищеперерабатывающей отрасли промышленности. Active mutual enrichment modern achievements and knowledge of many branches of science teams of specialists (engineers, mechanics, electronics, software) leads to the economic recovery of the domestic food processing industry.
  • Ескіз
    Документ
    Застосування функціонально-вартістного аналізу для вибору оптимальної структури фасувально-пакувальної машини
    (2013) Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Беспалько, Анатолій Петрович; Блаженко, Сергій Іванович
    Сучасні зразки будь-якого пакувального обладнання для харчових продуктів - це складна технічна система, яка складається з значної кількості функціональних модулів, що виконують різні технологічні операції, з суміщенням їх у часі.
  • Ескіз
    Документ
    Синтез ієрархічної структури машин для пакування в’язких і пластичних харчових продуктів
    (2015) Токарчук, Сергій Володимирович; Гавва, Олександр Миколайович
    Машини для пакування в’язких та пластичних харчових продуктів у споживчу тару можна віднести до багатопозиційних технологічних машин послідовної дії. Вони складаються з послідовно з’єднаних функціональних модулів та створюють матеріальні, енергетичні та інформаційні (контроль та управління роботою) зв’язки між ними. Machines for the packing plastic and viscous food products in consumer packaging can be attributed to technological machines multiposition consistent action. They consist of a series-connected functional modules and create material, energy and information (control and management of) links between them.