Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції готельно-ресторанного бізнесу України під час воєнного стану
    (2023) Козаченко, Ольга Михайлівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Через воєнний стан готельно-ресторaнний бізнес України значно скоротився: багато підприємств не працюють через недостатню гарантію безпеки, через низький рівень попиту, з технічних причин чи через зруйнування від обстрілів. В той же час, підприємства готельно-ресторанного бізнесу намагаються оптимізувати свою роботу в сучасних складних умовах. Due to the martial law, the hotel and restaurant business of Ukraine has significantly decreased: many enterprises do not work due to insufficient security guarantees, due to low demand, for technical reasons or due to destruction due to shelling. At the same time, hotel and restaurant businesses are trying to optimize their work in today's difficult conditions.
  • Ескіз
    Документ
    Робота готельних підприємств за умов воєнного стану
    (2023) Доктор, Вікторія Святославівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Готельний бізнес в Україні не встиг повністю оговтатися від жорсткого удару всесвітньої пандемії, як з’явилося нове випробування – повномасштабне вторгнення в нашу країну. Воєнний стан сильно похитнув економіку країни в цілому та сферу гостинності зокрема. Втім, складність ситуації саме готельного бізнесу в теперішніх умовах важко переоцінити. Головною проблемою є специфічність надання готельних послуг, оскільки їх не можна законсервувати, виготовити і продати тоді, коли ситуація стане більш стабільною та економічно вигідною. The hotel business in Ukraine did not have time to fully recover from the severe blow of the global pandemic, when a new test appeared - a full-scale invasion of our country. Martial law strongly shook the country's economy as a whole and the field of hospitality in particular. However, it is difficult to overestimate the complexity of the hotel business situation in the current conditions. The main problem is the specificity of the provision of hotel services, since they cannot be preserved, produced and sold when the situation becomes more stable and economically profitable.