Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Інформаційно-аналітична методика для прогнозування і розрахунку конструктивних параметрів мембранних фільтрувальних елементів
    (2019) Пащенко, Богдан Сергійович; Литвиненко, Олександр Анатолійович; Штефан, Євгеній Васильович
    У матеріалі розроблено інформаційно-аналітична методику проектування по визначенню коефіцієнту проникності структурного шару осаду на мембрані призначена для прогнозування і розрахунку конструктивних характеристик фільтрувальних мембранних елементів.
  • Ескіз
    Документ
    Определение перекисного числа растительных масел массивом полимерных газовых сенсоров в сочетании с машинным обучением
    (2020) Калиниченко, Ася Александровна; Арсеньева, Лариса Юрьевна
    Разработана методика определения перекисного числа масел с использованием нового алгоритма распознавания визуальных образов запахов электронного носа в сочетании с методом проекции на латентные структуры для проведения экспресс-анализа качества тыквенного, кунжутного и подсолнечного масел с относительной погрешностью измерения в пределах 7–10%. A new analytical technique for the determination of peroxide value in vegetable oils with the use of new algorithm of odor pattern recognition combined with partial least squares regression was developed. The approach that based on electronic nose patterns and PLSR allows to assess the quality of pumpkin, sesame and sunflower oils with a relative measurement error in the range of 7-10%.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості використання сценарного управління для технологічних комплексів харчової промисловості
    (2012) Власенко, Лідія Олександрівна; Архангельська, Ксенія Сергіївна
    Представлені результати використання сценарного підхода для оптимального керування технологічними комплексами харчового виробництва, зокрема одно- та багатоасортиментних. Сharacteristics of using the scenario approach for optimal control of Food Processing Facility, in particular single- and many-assortment departments are considered in the thesis.
  • Ескіз
    Документ
    Очистка від шумів інформаційних каналів систем управління (перетворення Гільберта-Хуанга)
    (2012) Штепа, Володимир Миколайович; Заєць, Наталія Анатоліївна; Ряба, О. І.; Дудник, Алла Олексіївна
    Умови аналізуються з допомогою Гільберта-Хуанга перетворення для очищення сигналу інтенсивності сонячного випромінювання на шум, створюваний фільтр і підтвердили ефективність такого підходу. Conditions are analyzed using Hilbert-Huang transform to clean the signal intensity of solar radiation on the noise created by a filter and confirmed the effectiveness of this approach.