Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Вплив сушених морквяних вичавок на структурно-механічні властивості пшеничного тіста
    (2018) Каніболоцька, Жанна Михайлівна; Бойко, Тетяна Олегівна; Грищенко, Анна Миколаївна
    Сушені морквяні вичавки мають високу водопоглинальну здатність, що значно впливає на властивості тіста. За результатами досліджень у зразках тіста з додавання 5 та 10 % сушених морквяних вичавок до маси борошна спостерігається зменшення питомого об’єму на 10-35 % відповідно. Завдяки підвищенню в’язкості зменшується розпливання кульки тіста. Це негативно впливає на питомий об’єм виробів та розпушеність м’якушки.