Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи зниження калорійності білкового десерту
    (2018) Клец, Дарина Олександрівна; Кравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
    Проведено дослідження з метою вивчення змін органолептичних та фізико-хімічних показників самбуку за рахунок заміни рецептурного цукру на глюкозно-фруктозний сироп. A study was carried out to study changes in the organoleptic and physicochemical indicators of sambuca due to the replacement of prescription sugar with glucose-fructose syrup.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології виготовлення замороженого протеїнового десерту
    (2014) Тереляк, O. С.; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна
    Такий продукт харчування доцільно виготовляти для людей, які з тих чи інших причин не можуть вживати морозиво Наприклад, для людей, котрі страждають від цукрового діабету чи ожиріння. Також такий десерт може використовуватись людьми, які дотримуються спортивного харчування чи слідкують зі вагою свого тіла, оскільки білок є складовою м'язів та кісток. This product is expedient to produce food for people who for whatever reason can not eat ice cream For example, people suffering from diabetes or obesity. Also, this dessert can be used by people who follow sports nutrition or follow with their body weight since protein is a component of muscles and bones.