Матеріали конференцій

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Die untersuchung der trockenen konvektiv- infrarot-verfahren proteinformulierungen
    (2015) Strelchenko, Ljudmila; Dubkovetskyy, Igor; Okopna, Yana
    Problems today on the environmental situation in Ukraine related people call for quality food products with a balanced composition of nutrients and biologically active substances. It is therefore particularly important is the implementation of state approved program for healthy diet requires the products with normalized composition and properties. Another important aspect today is energy savings in all its manifestations. Probleme heute auf die Umweltsituation in der Ukraine im Zusammenhang rufen die Menschen für qualitativ hochwertige Nahrungsmittel mit einer ausgewogenen Zusammensetzung der Nährstoffe und biologisch aktiven Substanzen. Es ist daher besonders wichtig, ist die Umsetzung des staatlichen genehmigten Programms für gesunde Ernährung, die Produkte mit normalisierte Zusammensetzung und Eigenschaften erfordert. Ein weiterer wichtiger Aspekt ist heute Energieeinsparungen in all ihren Erscheinungsformen.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив режимів термічної обробки на функціональні властивості білкових препаратів
    (2014) Коломієць, Роман Анатолійович; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
    До класифікації продуктів тваринництва в Україні згідно малих специфікацій введено поняття м'ясний та м'ясомісткий продукт. Розроблення та удосконалення технологій нових комбінованих м'ясопродуктів потребує врахування технологічних характеристик, як м'ясної так і не м'ясної сировини. Це дасть можливість уникнути зниження біологічної і харчової цінності розроблених продуктів. By the classification of animal products in Ukraine under the small sheets introduced the concept of meat and m'yasomistkyy product. Development and improvement new combined technology meat needs to take account of technological characteristics, such as meat and not raw meat. This will avoid reducing the biological and nutritional value of developed products.