Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Можливість використання айви в технології самбуків(2016) Поліщук, Вадим; Павлюченко, Олена СтаніславівнаПредставлені дослідження використання айви в технології самбуків. Presented research on the use of quince in sambuk technology.Документ Оптимізація параметрів екстрагування фенольних сполук плодів айви(2014) Загоруй, Ніна; Ясінська, Ірина Леонідівна; Іванова, Вікторія ДжанівнаЕкспериментально встановлено параметри екстрагування фенольних сполук з плодів айви, що дозволяє оптимізувати параметри процесу. Екстракти айви мають значний вміст фенольних сполук і можуть використовуватись для створення дієтичних добавок, проте потребує більш детального дослідження їх хімічний склад і біологічна активність. Experimentally determined parameters extraction of phenolic compounds from the fruit of a quince, which allows to optimize the process parameters. Extracts of quince with a significant content of phenolic compounds and can be used to create dietary supplements, however, requires a more detailed study of their chemical composition and biological activity.