Матеріали конференцій
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7498
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження в технології квасу бродіння з оздоровчими властивостями(2018) Войтенко, Марія Костянтинівна; Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаВ роботі було досліджено можливість застосування соку цукрового сорго сорту Фаворит в технології квасу бродіння. In this work, the possibility of using the juice of the sweet sorghum of the Favorit variety in the technology of fermentation kvass was investigated.Документ Перспективи використання сорго в технології хлібобулочних виробів(2016) Приходько, Юлія Сергіївна; Дробот, Віра ІванівнаНесприятлива екологія, низька біологічна та харчова цінність сучасних харчових продуктів та інші фактори призвели до значного погіршення стану здоров’я населення України. Хліб один з найбільш уживаних населенням продуктів харчування. Unfavorable environment, low biological and nutritional value of modern food production and other factors resulted in a significant deterioration of health of Ukraine. Bread is one of the most used public food.Документ Вплив технологічних параметрів на вміст вітаміну С в безалкогольних ферментованих напоях на основі соку цукрового сорго(2015) Кудрявцева, Вікторія; Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна; Карпутіна, Маргарита ВіталіївнаВітаміни належать до незамінних факторів харчування і повинні надходити в організм людини з продуктами і напоями. Саме таким джерелом вітамінів є сік із цукрового сорго. Метою даної роботи було дослідження впливу технологічних параметрів на вміст вітаміну С в процесі приготування ферментованого безалкогольного напою на основі соку цукрового сорго. Vitamins are essential nutritional factors and needs to enter human body with food and drinks. This source of vitamins is the juice from sweet sorghum. The aim of this work was to study the effects of process parameters on the content of vitamin C in the cooking process of the fermented soft drink based on the juice of sweet sorghum.